New Hampshire

View listings

new-hampshire.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i New Hampshire

Fastighet till salu i New Hampshire

Det gränsar mot söder med Massachusetts, i väst med Vermont, i öster med Maine och Atlanten och i norr med den kanadensiska provinsen Québec

Under din forskning av egendom till salu i New Hampshire är det viktigt att veta några nyheter.

New Hampshire är känd för sin slogan "Live Free or Die", som innehåller en libertarianfilosofi som verkligen fångar statens historiska motstånd mot reglering. Den statliga konstitutionen i New Hampshire är den enda som känner igen en rätt till revolution och den enda som inte kräver att ett offentligt skolsystem bildas. Det finns inga lagar som kräver att de som är över 18 år bär bärbälten eller hjälmar eller motorcykelförare för att få obligatorisk bilförsäkring. New Hampshire har ingen generell moms och ingen personlig inkomstskatt.

New Hampshire är en av de amerikanska staterna i New England som präglas av pittoreska städer och stora vildmarksområden. I norr är White Mountain National Forest känd för vintersport som kan övas här och för Mount Washington, den högsta toppen i regionen, med kugghjulet upp till toppen.

Trots att det är ett litet land, har New Hampshire-medborgare en stark inverkan på nationell politik tack vare deras deltagande i landets första presidentpresumerier.

Det är en relativt dyr stat där man äger fastigheter och i vilken letar efter en fastighet till salu i New Hampshire. Utöver det har den 3: e högsta fastighetsskatten i landet efter New Jersey och Illinois.

Ekonomitillståndet i granitstaten bygger i stor utsträckning på produktion och turism, med besökare som kommer till skidor och snowboard i Vita bergen på vintern och simma vid Winnipesaukee-sjön och stränderna längs den 13-miliga kusten av staten på sommaren.

Den 5: e minsta staten i termer av New Hampshire har en beräknad befolkning på över 1,3 miljoner människor. 94% av invånarna är vita, 2% spanska, 2% asiatiska och 1% svarta. Ur etnisk synpunkt representerar irländarna de största tillgångarna som deklareras till över 13% av befolkningen, medan individer som är födda utomlands representerar 5%.

Huvudstaden är Concord men Manchester är en medelstor stad med en befolkning på cirka 110 506 personer och med dess 30 beståndsdelar är det största samhället i New Hampshire. Manchester fastighetspriser ligger långt över genomsnittskostnaden jämfört med inhemska priser.

Inhemska försäljningspriser ökade med 5,7% under de två första månaderna 2018 jämfört med samma period föregående år och kunde förutsäga ett rekordår för priserna.

Grafton County rapporterade den högsta procentuella vinsten, 20,4% i år, medan Sullivan County rapporterade den största nedgången, en minskning med 17,8%.

Hillsborough County, som inkluderar Manchester och Nashua, har ökat med 2% till februari.

Under tiden har en rapport om fastighetsmarknaden publicerad av New Hampshire Housing Finance Authority sagt att säljare har fördelen över köpare, så det är den bästa perioden för din egendom till salu i New Hampshire.

Manchester fastighetsmarknaden har säkert återhämtat sig och faktiskt har staden kommit långt sedan den senaste recessionen. Fastighetspriser till salu i New Hampshire, i synnerhet i Manchester, fortsätter att visa uppmuntrande vinster och har nu en ränta på 11,5%. Detta är nästan dubbelt det nationella genomsnittet.

Överraskande har de höga apprecieringsgraden under de senaste tre åren inte gjort bostäder för dyra. Faktum är att Manchesters fastighetsmarknad fortfarande är en av de mest praktiska i landet. Trots prisökningen ligger tillgängligheten fortfarande under det historiska genomsnittet av området.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 3492

Försäljning Villa, New Hampshire, Concord, Concord, Concord

21,630,719.17SEK
Försäljning
Villa

316 m²
Till salu bra hotell vid vattnet,
UNAVAILABLE
Cod. 3491

Försäljning Hus, New Hampshire, Manchester, Manchester, Manchester

30,511,845.68SEK
Försäljning
Hus

325 m²
Till salu 100 fot på vattnet med fantastisk utsikt
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB